Project information

  • Second floor interior fitup

Saco, ME

 

VA CBOC waiting room

Exam/consult room

Women’s exam room

Central nurses’ station

Treatment room

The design of this community-based outpatient clinic addresses the special needs of the population of aging veterans. A large waiting room is surrounded by windows to provide ample natural light and views of the rural landscape.

Within the clinical zone, a “main street” circulation spine is a full eight feet wide to allow wheelchair-bound patients to move freely to connecting exam areas. Colorful clinical spaces include a procedure room and a large testing lab that serves high volumes of early morning testing. Mental health services are offered in a private area of the facility.

Photo credit: © Sandy Agrafiotis


Select health care — VA medical center projects